Kwaliteitsmanagement

Javita Solutions medical bodywear werkt hard aan een goede kwaliteit van dienstverlening. Het is altijd een uitdaging om zo goed mogelijk aan te sluiten bij cliënten.
Graag noemen we enkele kwaliteitselementen bij Javita Solutions medical bodywear.

Privacybeleid

Als bedrijf willen we alle privacy van onze cliënten zo goed mogelijk bewaken, dat vinden we voor onszelf privé ook belangrijk. De persoonlijke gegevens bewaken we maximaal. Toch moeten we onderdelen delen met bijvoorbeeld Belastingdienst, productieunit Javita Production, vervoersbedrijven zoals PostNL, DPD etc. En bij de Belastingdienst zijn we ook verplicht de gegevens zeven jaren te bewaren.
Uw gegevens worden niet gedeeld met derden, zeker niet om commerciële redenen.
Een en ander is vastgelegd in Javita’s privacybeleid en deze kunt u hier raadplegen:

Privacybeleid

Algemene Verkoop- & Leveringsvoorwaarden

Om de verkoop van producten en de levering daarvan goed te laten verlopen heeft Javita Solutions medical bodywear deze voorwaarden op papier gezet. Deze Algemene Verkoop- & Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze transacties.
De voorwaarden hebben wij vastgelegd én gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel met als ingangsdatum 08 februari 2023.
Wilt u de voorwaarden inzien? Dan kunt u die hier bekijken:

Algemene Verkoop- & Leveringsvoorwaarden

Klachtenprocedure

Natuurlijk werkt ons team hard aan een goede kwaliteit van dienstverlening, maar er gaat ook wel eens iets mis of verkeerd. Een misverstand of een vergissing kan er voor zorgen dat een cliënt niet gelijk tevreden is.
Gaat er iets mis? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Graag zoeken we dan een weg om het misverstand of de vergissing gelijk te verhelpen of op te lossen. Bel 0113 – 623 004 of email naar info@javita.nl.

Blijft u ontevreden? Dan heeft u de mogelijkheid uw ontevredenheid te melden; Javita Solutions medical bodywear heeft daarvoor een klachtenprocedure opgesteld. Wilt u meer weten? Kijk dan hier:

Klachtenprocedure