Nieuwe home

Javita PD-Riem

Javita Solutions staat bekend als dé specialist in bodywear die het veilig PD-katheter gebruik bevordert en zorgt voor maximaal draagcomfort voor de gebruikers. 

Javita Solutions is opgericht door nierpatiënt en ervaringsdeskundige Yvonne de Bruijn. Vanuit haar ontwerpachtergrond en de enthousiaste reacties van verpleegkundigen over de manier waarop Yvonne haar katheter vastzette heeft zij haar idee verder ontwikkeld als merk Javita Solutions medical bodywear. 

Sinds begin 2023 is Ingrid van Geel de drijvende kracht achter Javita. Waarbij de productie plaats vindt bij Javita Production en de verkoop en levering plaats vindt vanuit Javita Solutions.   

Naast de PD-Riem kunt u bij ons ook tercht voor de U kunt bij ons terecht voor de PD-Riemen en PD-Bodyfix

De Pd-Riemen en PD-Bodyfix worden allemaal duurzaam en op een bewuste manier in Nederland geproduceerd.

 

Javita Solutions nier
Hulpmiddel voor comfortabel en veilig katheter gebruik bij Peritioneale Dialyse

De PD-Riem is een eenvoudige tailleband om de katheter en Miniset te fixeren, die gebruikt worden bij peritoneale dialyse.

Peritoneale Dialyse (buikdialyse*) is een nierfunctie vervangende therapie. Om op deze manier te kunnen dialyseren wordt operatief een permanente katheter in de buikholte geplaatst. Via deze katheter worden de dialyse vloeistoffen gewisseld.

Bron: www.nieren.nl 
Nieren.nl is een online platform voor nierpatiënten, nierdonoren en naasten.

Peritioneale Dialyse

Javita Solutions medical Bodywear

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.