Nieuws

Januari 2024

2024

Namens het hele team van Javita Solutions medical bodywear wensen wij u veel geluk en gezondheid toe in het nieuwe jaar.

Wij hopen dat we het komende jaar de samenwerking met plezier mogen voortzetten.

 

Javita Nieuwjaar
December 2023
Javita Kerst

Bijna Kerstdagen & Oudejaarsdag

2023 nadert zijn einde. Graag willen we met u terugkijken op een jaar met mooie ontwikkelingen bij Javita. Nieuwe huisstijl, nieuwe folders én meertalige instructies om verpleegkundigen en patiënten nog betere informatie te geven.

Wat dat betreft is 2023 een mooi jaar geweest.

Onze trouwe klanten vormen het kloppend hart van Javita en wij willen onze oprechte waardering uitspreken voor uw voortdurende steun en vertrouwen.

Namens het hele team van Javita Solutions medical bodywear wensen wij u Fijne Kerstdagen en alvast een Goed Nieuwjaar.

November 2023

Nieuwe visitekaartjes

We zijn trots op de nieuwe visitekaartjes van Javita Solutions.

We hebben gekozen voor eenvoud waarbij het beeld ons product en onze missie vertelt. De QR-code geeft aan dat we meegaan met actuele ontwikkelingen. Plus onze persoonlijke benadering bij Javita aangegeven met een foto van Ingrid van Geel.

De visitekaartjes zullen we meesturen met bestellingen. U kunt ze gebruiken op de Nier-/Nefrologieafdelingen en/of meegegeven aan (toekomstige) gebruikers en geïnteresseerden.

Wilt u meer visitekaartjes of informatie ontvangen laat het ons weten via info@javita.nl.

Javita visitekaartje
Oktober 2023
Javita balans

Prijzen 2024 ongewijzigd

Voor Javita Solutions is 2023 een mooi en succesvol jaar. Nieuwe huisstijl, verbeterde website, nieuwe productielijn en een meertalige folder.

Maar we zijn niet alleen extern gericht geweest, ook intern hebben we de nodige efficiëntie weten door te voeren.
We zijn dan ook blij en een beetje trots om te kunnen delen dat we  onze
prijzen voor 2024 ongewijzigd kunnen laten; dus géén verhoging!

September 2023

Vernieuwde Foto's

Begin 2023 zijn er foto’s gemaakt voor de nieuwe huisstijl maar…

Eén van de kathethers is vernieuwd en Javita wilt het liefste de nieuwste gebruiken voor de folderlijn 2024. Daarnaast is de kleur van de paspop sterker gemaakt, hierdoor is de katheter en de PD-Riem van Javita Solutions beter zichtbaar.

Dus nieuwe fotosessie met uiteindelijk nieuwe foto’s voor de vernieuwde, meertalige, folder. De foto’s op de website worden later hierop aangepast.

Javita PD-Riem 3 sluiten
Juli 2023
Javita Solutions folder meertalig

Vernieuwde FOLDErs

Oorspronkelijk is Javita Solutions begonnen op de Nederlandse markt met de eigen ontworpen producten.

In 2023 heeft Javita Solutions op verzoek van een internationaal werkend gezondheidsbedrijf, welke zich voornamelijk richt op producten voor de behandelingen van nieraandoeningen, een nieuw model ontwikkeld voor de Belgische markt.

Na de testfase is de nieuwe lijn, de PD-RiemPlus, in productie genomen en is ook de folder uitgebreid met Franse en Duitse gebruiksaanwijzing over de PD-RiemPlus.

Juni 2023

WEBSITE AANGEPAST

In februari 2023 is de website aangepast naar de nieuwe huisstijl en dat is doorgevoerd op alle pagina’s en op de webshop.

Via de webshop-winkel kunt u rechtstreeks bestellen bij Javita. Zorginstellingen, ziekenhuizen en andere medische centra  kunnen digitaal, via hun eigen systeem, een order plaatsen bij Javita. 

Op deze manier probeert Javita Solutions elke groep klanten zo goed mogelijk te helpen. 

April 2023

Nieuwe Huisstijl

Als je Ingrid een beetje kent dan weet je dat ze altijd zoekt naar mogelijkheden om de klanten en patiënten nog beter te kunnen helpen.

Dat heeft gezorgd in eerste instantie voor een nieuwe huisstijl. Eigentijds in kleur, maar ook in vorm. Als je goed kijkt zie je links een PD-Riem rond een onzichtbare buik geslingerd en daarnaast een katheter. En die komen samen in Javita Solutions medical bodywear.

Maart 2023

Ingrid van Geel - eigenaar Javita

Haar creatieve talenten én haar betrokkenheid in de zorgsector maakte haar enorm enthousiast en heeft uiteindelijk geleidt tot overname van Javita. Eigenlijk dubbel zowel het productiebedrijf van Yvonne als de hele distributie vanuit Evibra Healthcare.

In eerste instantie kwam het gevoel op van én ik kan me inzetten voor een groep patiënten in de zorgsector én eigen kennis, ervaring en creativiteit vallen samen. Perfecte combinatie en met veel plezier zet ik me volledig in voor Javita.

202208 foto ingrid vierkant
Januari 2023

Yvonne - Historie Javita

Een deel van de ontwerpen van de Javita-producten zijn ontworpen door nierpatiënt & ervaringsdeskundige Yvonne.  Yvonne:
“Vanuit mijn ontwerpachtergrond was ik al snel bezig iets te bedenken dat de katheter op zijn plaats kon houden, prettig was om te dragen en ook mooi om te zien.
Verpleegkundigen waren altijd erg positief over de manier waarop ik mijn katheter vastzette en omdat ik er zelf zoveel gemak van had ben ik verder gegaan met het ontwikkelen van dit idee”.